• Colofon

Colofon

Van wie is de site?

Van de hele gemeente! "Kerk zijn, gemeente zijn" heeft met de komst van de web-technologie en multi-media mogelijkheden een nieuwe ontwikkelingsfase doorgemaakt. Het is een sprong voorwaarts, misschien wel te vergelijken met de komst van de boekdrukkunst. Ook de PKN-gemeenten in Lisse willen langs deze weg kenbaar maken dat zij er zijn en dat zij levend zijn. Ter bemoediging van elkaar en om te komen tot een beter contact met anderen.

Hoe vaak wordt de site bijgehouden?

Voortdurend! Elke melding wordt direct in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verwerkt op de site. Verder zullen belangrijke nieuwtjes die geschikt zijn voor publicatie op de site vermeld worden.

Het is van belang dat de informatie op de site actueel is. Om dit te kunnen realiseren zijn er drie adressen aangemaakt waarheen informatie voor de website kan worden doorgegeven.

voor wijkgemeente West: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor wijkgemeente Oost: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor de Gereformeerde kerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een bericht, foto's of iets dergelijks voor de website stuur dan een mail naar één van bovenstaande adressen. De kerkenraden behouden zich wel het recht voor om eventueel bepaalde berichten niet te plaatsen.

De technische kant van deze website wordt beheerd door Rob Molenaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Heeft u vragen of opmerkingen over de website neemt u dan gerust contact op.